Taxxi Creative Commons License 2010.04.03 0 0 5880
Na, ma megint szétnéztem papánál. Korábban már találtam nulla kilométeres iszonyat régi szőrös Pneumat gumit, na ma mit találtam? :D Barum gumit, iszonyat régi, és alig volt használva! :D Néhol szőrös, és nem repedezett! :D

De találtam még Babetta fényszóródobozokat három színben (sárga, szürke, fekete), valami fekete műanyag oldaldeklit, gondolom Babetta. Találtam még olyan komplett dobféket, ami nem hogy nem volt használva, de még motorba se volt szerintem berakva! :D Van még, Komár váltókar, ez se volt soha az életben használva. Találtam még Babetta hengerfejet, meg dugattyút. Simson berúgókart. Valami elég furcsa PAL gyújtógyertyát, sose használt Jawa bovdeneket!!! Mustangra is jó például hátsó fék bovden, ami soha nem volt motorra se felrakva! Minimum 20 darab bovdent, amiből kb. 10 soha nem volt használva! :D Zsiguli dísztárcsát, illetve 4 kilincset, ezek se voltak még használva! :D Meg még ezer és ezer cuccot! :D Hopsz, Bakony kerékpár hátsó lámpát, eredeti dobozban használati utasítással! :D

A legviccesebb ezután jött, na átmentem a hátsó kertbe, hogy felásom, hát a kert szélén megláttam valami furcsa, mohás vasdarabot, ami oldaldeklinek nézett ki, hát mi volt? :D Komár oldaldekli! :D

Szóval ma is bővült a gyűjteményem! :D
A legbüszkébb az alig használt gumikra vagyok! :D
Amúgy amit találtam egytől egyik minimum 20 évesek és alig voltak használva, vagy egyáltalán nem voltak használva! :P