Törölt nick Creative Commons License 2010.04.02 0 0 617

Elvtársak!

Jó lenne felhagyni a Bokros csomag mítoszával!

Egy kis emlékezetfrissítés!

A Kádár időszak kormányai képtelenek voltak a gazdaság megszervezésére és az életszinvonalat Fekete elvtárs által szerzett kölcsönökből javították!

Németh Miklósnak kellett bevallania, hogy az adósság 22 milliárd dollár!

Az elvtársak előkészítették a renszerváltást, megszerezték amit lehetett és az Antall kormányra bízták az ország szanálását!

Amikor kiderült, hogy az SZDSZ segíti őket a halalomba való visszajutásba, akkor az egész médiaszolgahad segítségével megakadályozták az ország szanálását!

"Antall szociálisan érzéketlen"

A hatalomba visszakerülve Gyula elvtárs egy ideig próbálta halasztani a szanálást, de Békesy lemondása után nem volt más választása és Borkos Lajosra bízta!

Nem tudom, mit követett el Bokros, de a feladatot nem jutalomból kapta.

Az előterjesztését egy kivétellel az összes MSZP-s képviselő megszavazta.

Az ország csak azért nem rokkant bele, mert a törvény felét az alkotmánybíróság megsemmisítette! Micsoda szakmaiság!

Sajnos az elvtársak nem tanultak a leckéből és nem hagyták OV országszanálását sem. Megint visszakerültek a hatalomban és ott folytatták, ahol a nyolcvanas években abbahagyták! Az eredmény: az államadósság háromszorosára duzzadt és a gazdaság nem fejlődött olyan mértékben, hogy esélyünk lenne a visszafizetésre! Gyurcsány egyetlen érdeme, hogy legalább bevallotta: elkurtuk!

A Bokros legenda folytatódik, most konvergencia programnak hívják!

Az elvtársak jobb, ha nem hívatkoznak rá!

A magam szórakoztatására írtam, mert biztos vagyok benne, hogy a fafejűeket, és a bértollnokokat nem hatja meg. Ez legyen az ő bajuk.