Na, hát akkor beszéljük ki :) Én itt vagyok.
Szerintem is igazán egyedi sorozat, és nem értem a nézőket, mit nem szeretnek benne. Igazából az a kérdés szokott megfordulni a fejemben, hogy "mit, ha még ezt sem?". Néha az az érzésem, hogy amelyik sorozatban nincs gépi nevetés, annak esélye sincs az amerikai (és ezáltal világ) piacon. Mondjuk ezzel a több mint három hónapos szünettel tényleg csak magukkal toltak ki a készítők...
Én nem vagyok, és soha nem is voltam egy nagy sorozatmajszoló. Igazából a FlashForward volt az első napjaink sorozattömkelegéből, amit elkezdtem nézni. Sok embertől olvastam, hogy azért csalódott benne, mert a Lost után ennél többet várt.
Én a többségtől merőben elütök azzal, hogy pont fordítva csináltam, tehát az olyan mondatok, mint az "ez nincs olyan jó, mint a Lost" hatására kezdtem el nézni a Lostot :D Gondoltam, hú, az aztán milyen szuper lehet, ha már a FF is szenzációs. És tényleg, a decemberi szünet óta kényelmesen végigdaráltam a Lostot, meg utána még bőven belefért a komplett PB is, de még mindig nem értem, mi a baj a FlashForwarddal. :)
Egyedi hangulat, jó beszólások... A mostani rész is kitűnő volt, és igazán kíváncsi vagyok, mi lesz a vége. Remélem lesz több évad, és azt is, hogy nem mindegyik azzal fog befejeződni/kezdődni, hogy (remélem nem spoiler) "hopp, lett mégegy ájulás", és egészen addig, amíg a nép végleg meg nem unja. Ennél azért valami egyedibbet várnék, bár kétségtelen, hogy a film címe FlashForward, így olyan túl sok egyéb dologról nem szólhat :)