Devil23 Creative Commons License 2010.04.01 0 0 1223
Igen, szerintem nem csak nagyon erőszakosak, ha nem nagyon szemtelenek, pimaszok és flegmák.

Addig zaklatnak téged, amíg el nem fogadsz tőlük egy kiadványukat (pl. Őrtorony), erőszakosan csengetnek be lakásokba (általánan öregasszonyok ezek), de képesek utcán, aluljárókban, tömegközlekedési eszközökön is (még távolsági buszokon, vonatokon, sőt még repülőkön és hajókon is, hallottam már olyan esetekről is) zaklatni az embert. Sokszor a falra lehet tőlük mászni, annyira nyomulnak az emberekre. Elküldeni nem igen lehet őket, csak ha erőszakosan rájuk szólsz. Általában idős nők a Jehova tanúi, de vannak köztük természetesen fiatalabbak is, ritkább esetben férfiak, de velük is találkoztam már. Én pl. két Jehovás öregasszonyt pont a X. kerületi rendőrkapitányságon fenyegettem meg azzal, hogy ha nem hagy engem békén, akkor szólok a rendőröknek, úgy eltüntek, mint a kámfor:) S eléggé rémisztő dolgokat tudnak mesélni, rendesen megijedtem tőlük, férfi létemre, meg fenyegetőznek szemtelenül, ha nem szeretnél a szektájukba belépni. Jó lenne, ha ellenük is lehetne tenni valami határozottabb lépéseket, meg a hasonló erőszakos szektásokból, szervezetekből (pl. Hit gyülekezet, erőszakos aláírok adományokhoz az aluljárókban, stb.).