#FF4500 Creative Commons License 2010.03.30 0 0 170
Szerintem meg amit te csinálsz az a szerecsenmosdatás.

Aztán szerinted én melyik szerecsent mosdatom?

A Gyurcsányi bűnöket, meg a rendszerváltás hazugságait egy közönséges adminisztrációs mulasztáshoz, vagy ha tetszik akár adócsaláshoz hasonlítani.

Hamis. A gyurcsányi hazugságok elkenésének kísérletét hasonlítom a jobbikos 'balhék' elkenésének kísérletéhez, amelyet te és elvbarátaid itt napi szinten bemutattok. Teszem hozzá, nem is én kezdtem el Gyurcsánnyal példálózni, hanem valami bizarr 'kiegyenlítősdi' reményében a jobbik-fanek.

Aki azt állítja soha életében semmi törvénytelent nem tett, az tuti hazudik. Amúgy az se véletlen hogy olyanok a törvények hogy ne lehessen őket maradéktalanul betartani.

Hát, én például határozottan állítom, hogy sem adót nem csaltam, sem közpénzt nem sikkasztottam. És ha egy politikusról kiderül, hogy törvényt szegett, húzzon a vérbe, ha maszopos, ha jobbikos, ha fideszes (hozzáteszem, hogy stb. mielőtt valamelyik agyas azzal jönne, hogy MDFnek/LMPnek/bárminek kampányolok.

Persze lehet azt mondani, hogy csak azért mert nem voltak ott, nem voltak döntési pozícióban, viszont innentől kezdve fikció minden ilyen vád.

Nem is láttam ilyen vádat. Egyelőre arról van szó,hogy bár közpénzekhez eddig nem fértek hozzá, az adóhivatallal, netán tulajdon szüleikkel kapcsolatban nem voltak túl kényesek. És ez alapján nehéz azt feltételezni, hogy a közpénzek lenyúlásának kísértésének ellent állnának.

Persze ha valaki a cégében adót csalt, vagy szabálytalan volt, azt meg kell büntetni, legyen az jobbikos, vagy esetleg MSZP-s. Na de ehhez a pártjának ugyan mi köze?

Érdekes a maszop-mentegetőzést jobbik-fanektől olvasni. Maga Mesterházy is mondhatná, nincsenek korrupt közösségek, csak korrupt személyek. A Jobbik becsületes emberek értékalapú közössége. Nem cseng egy kicsikét ismerősen?

Egy valamit azért jó lenne tisztázni. Aki a jobbikot támadja az az MSZP-Fidesz kettőst támogatja.

Nincsen MSZP-Fidesz kettős, ez a Jobbik kétségbeesett összemosási kísérlete. Jelenleg mindhárom valószínű bejutó a másik kettőre mutogat, hogy összejátszanak. És ez messze az MSZP-Fidesz viszonylatban a legvalószínűtlenebb.

Szóval ha nem Jobbik, akkor Fidesz, vagy MSZP?

Én a magam részéről Fidesz-kormányt várok (húsz éve). De a másodlagos preferenciám se a Jobbik, pláne nem az MSZP, ha a Fideszt holnapra eltüntetné David Copperfield, valószínűleg az LMP-re szavaznék.
Előzmény: cspetiiii (127)