Szerintem meg amit te csinálsz az a szerecsenmosdatás.
A Gyurcsányi bűnöket, meg a rendszerváltás hazugságait egy közönséges adminisztrációs mulasztáshoz, vagy ha tetszik akár adócsaláshoz hasonlítani.
Aztán ebbe a közönséges adócsalásba belekeverni a jobbikot, és máris egyenlőségjelet tehetünk a jobbik és az mszp/szdsz/mdf/fidesz/stb közé. Így gondolod?
Aki azt állítja soha életében semmi törvénytelent nem tett, az tuti hazudik. Amúgy az se véletlen hogy olyanok a törvények hogy ne lehessen őket maradéktalanul betartani.
A jobbik azt állítja (ha jól tudom), hogy ők nem vettek részt a közpénzek lenyúlásában, meg az ország tönkretételében, és ez igaz is. Nem adtak el állami földeket, nem privatizáltak nyaralókat meg villákat.
Persze lehet azt mondani, hogy csak azért mert nem voltak ott, nem voltak döntési pozícióban, viszont innentől kezdve fikció minden ilyen vád.
Persze ha valaki a cégében adót csalt, vagy szabálytalan volt, azt meg kell büntetni, legyen az jobbikos, vagy esetleg MSZP-s. Na de ehhez a pártjának ugyan mi köze?
Egy valamit azért jó lenne tisztázni. Aki a jobbikot támadja az az MSZP-Fidesz kettőst támogatja. Legalábbis a mostani helyzetben, mert bár én se örülök neki, de úgy néz ki a következő parlament 3 párti lesz.
Szóval ha nem Jobbik, akkor Fidesz, vagy MSZP?