Te kevian!
Játszod itt a retardáltat már órák óta. Érted te a különbséget, csak megpróbálsz mindenkit idegesíteni.
De ha tényleg a véleményemre vagy kíváncsi, elmondom, hogy nem tartom sokra a családelhagyó, családok életét megnyomorító, egoista embereket, asszonyokat.
De ennek a Tőkés féle történetnek csak egy kis szeletkéje a félrekefélés. Sokkal súlyosabb a család, a társ érzelmi kizsákmányolása, elhanyagolása, megalázása.
Ez egy csúnya élet volt és egy csúnya válás lesz. Jobban meg fogja viselni a családot, mint a püspököt, ez már most látszik. Remélem a család hamarosan talpra áll, és normális életet élhet majd.
Te pedig hozd nyugodtan a példáidat. Visszatérve Deutschra, tudjuk, hogy egyik ágon zsidó, a másikon pedig cigány ( Dörömböző rokon). Attól még a keresztény erkölcsöket valló párt mögé sorakozott fel, sőt, egyik vezetője. Zűrzavaros életet él, és két válás és törvénytelen gyerek között szokott jó erkölcsről papolni a TV-ben. Na ez így visszás. Felőlem annyi nőt tart, ahány belefér, engem nem zavar, nem én vagyok a felesége. De utána ne álljon neki ájtatoskodni, mert attól felfordul a gyomrom.
A Püspök esetén pedig fokozottan igaz a dolog, mert neki élethivatása van, melyenk alapja a krisztusi szeretet, és erkölcs. Ő pont ezt köpte szembe a családjával való viszonya, a nőügyek, a basáskodás, erőszakossága által. És ebből nem mosod ki akkor sem, ha a fél MSZP-t ide listázod, mint kurvapecért. Mert attől, hogy Kovács László szeretőt tartott, nem kevésbé kínos, hogy Tőkés püspök szintén.