azért itt is változnak a dolgok...
A nagyoknál nagyon is érezhető volt az elönye annak, hogy volt fogadott dokid..Aztán Veránál már csak a terhesgondozoban, de ott is csak a fődokinál, mert az egy segfej volt és csak igy tudtad elérni, hogy békén hagyjon, bár nekem egy tök kezdő volt utoljára fogadottam, igazából csak rezidens, de baromi rendes...és alig akarta elfogadni azt a 10 000-est, amit adtam, de többet el sem fogadott volna...viszont a terhesgondozos nagyon köcsög stilusban mondta, hogy ő nem köteles elfogadni egy kis rezidens véleményét...
A kórházban viszont tényleg tök normálisak voltak 5 évvel ezelött, a szülönök felének nem volt fogadott orvosa, de nem egyhez még szabadnapján is be beugrott az, akinél szült és tényleg tök kedvesek voltak...
most van fogadott dokim, de fogalmam sincs mennyit fogok adni, de ez utobbi szóba sem került...
Viszont tegnap voltam CTG-n és baromira nem sikerült normálisat csinálni, de állitolag a gép is szarakodott és a pici is folyamatosan vándorolt, ráadásúl végig csuklott...pénteken megyek ultrahangra, remélem minden oké...és már alig van hátra egy kicsike...