Csak hogy mindenki képben legyén én NB1 serdülőben és ifiben játszok, azt hittem, hogy ez evidens. (Ha felnőttben játszanék valószínű nem neten keresnék csapatot)
Jane Fonda! Az edzőm lehet, hogy tudna segíteni, de nem hiszem, hogy ismeri a Pest környéki kisebb csapatokat. Ő szerintem a nagyobb csapatoknál ismert (pl: Fradi, Hunnia), de én nem szeretnék már magasabb szinten játszani, mert belefáradtam már a heti 5 edzés 2 meccs dologba.
Andebol 75! A "gyenge" minősítést azért kikérem magamnak! Nem vagyok egy sztárjátékos, valószínűleg ezért nem hívtak játszani mostanában, de azért gyengének se minősíteném magam. Kisebb kupákon lettem már legjobb kapus és rangosabbakon a csapatom legjobbja (példának okául: Országos Diákolimpia Döntő). Persze vannak gyengébb napjaim, mint minden sportolónak, de én inkább átlagosnak nevezném magam.
Azt is tudom, hogy nem úgy megy, hogy beszambázok valahova és rögtön a fejemhez vágnak százezret. Én csak azt szeretném, ha pár ezer forinttal be tudnék szállni a költségeim fizetésébe (pl: koli, kaja, útiköltség stb). Tudni illik nem vagyunk milliomosok.
Dolgozni is szívesen elmennék iskola mellett, de munkát meg lehet, hogy még nehezebb találni. Akkor meg, ha lehetőség van rá, miért ne olyannal keresnék egy kis pénzt, amit még szeretek is?