"Ami az lmp-t illeti: hol ott a vérfrissítés? ugyanaz a korrupt szadeszos banda."
Sorold már fel légyszíves az LMP tagságában lévő korrupt SZDSZ-seket.... bizonyítékot ha LEHET(ne) szeretnék kérni.... a SZadesz jelenleg az MDF-ben található meg.
Ennyire hihetetlen, hogy van egy új párt ami nem a Fidesz trójai falova és nem az SZDSZ 2.0, nem hiszem el hogy egyfolytában csak a mocskolódás megy (értem ezt mindenre, pl: az MSZP az egyetlen demokratikus párt,Orbán csak egy patás ördög,a Jobbikban csak fasiszták vannak és ha hatalomra kerülnének akkor kezdődne a Dunába lövés vagy akár CSAK A FIDESZ és mindenki más hülye aki nem rájuk szavaz és a két szélsőség összeér (MSZP-Jobbik)
Remélem megfogom azt élni amikor mondjuk olyat olvasok itt a polidilin hogy xy párt z programrésze szimpatikus, de a yx párt programját még meg is lehet valósítani szemben a xy pártéval. (vagy valami kulturált vitát)
Annyit szeretnék csak kérni hogy előbb olvassátok el az LMP programját (najó mivel 240 oldal hosszú ezért csak fussátok át :P ) a honlapjukon elérhető, és aztán kezdjétek el szidni, de ha lehet kulturált módon,hátha menni fog.
Másik kommentben az szerepelt hogy az LMP csak a hatalomra akar kerülni,hogy kilopja az országot. Schiffer András listavezető a napokban nyilatkozta valamelyik rádióban, hogy nemfog az LMP senkivel sem jelenleg koalícióra lépni (egyébként szerintem nem is lesz koalíciós kényszerben a Fidesz)
Véleményem szerint szükséges a vérfrissítés, nem vagyok egy Jobbik fan, de szerintem jó lenne ha minél színesebb lenne a parlament.
Üdv: Vargas01