4.0V6 Creative Commons License 2010.03.28 0 0 2666

Kedves Yosey !

Javaslom nézzünk szembe a rideg valósággal.

Én Limited edition gyári explorer felniket vettem 30ért ( egy forintot nem alkudtam, nem szokásom )épp egy fórumtársunktól, nem új, de nem üt nem ráz, enyhe karc meg ez első héten lesz rajta, ezért arra nem vagyok kényes, hogy már mennyi van.

Az elmúlt időszakban 2 garnitúra gumit is vettem rá ( újat ) az egyik téli Fulda volt 245/70 -es 104e volt, a nyári General Grabber 265/70 -es 96e volt.

Megjegyezni kívánom, hogy a 275/70 16 nem rá való mérte azért is kell a nyomtávszélesító, mert beleér az első stabilizárorba teljsen alátekert kormánynál.

Tudom, mert nekem is olyan volt rajta, rögtön el is adtam, kifogástalan állapotu Bridgestone talán D840 es mintával 35e ért, úgy, hogy garanciát vállaltam rá. Új Patrolra tették, az arra való, erre nem. Akinek eladtam felhívott, hogy mennyire elégedett, tökéletesen fut bármilyen sebességnél.

Volt rajta minta szépen nem százalékolgattam, de 6mm még biztos volt.

A Delta mint tudjuk német Off Road kiegészítőket gyárt TÜV jóváhagyással, ehhez szerezték meg a BBS-t, vélhetően azért mert nincs saját gyártókapacitásuk felnire.

Minden ralatív ha például a Taubenreuter-ék által fogalmazott nyomtávszélesítő 82e Ft os árát vesszük akkor rögtön nem is olyan drága már a motyó. Vélhetően magyar esztergályos ennek töredékéért csinálja pont olyan minőségben. Bár ha meggondoljuk, hogy semmi szükség nincs rá akkor már rögtön túlárazottnak tűnik.

Nem szaporítom tovább a szót, reálisan a felét éri.

Tisztelettel

http://www.offroad24.com/

Előzmény: yosef 4V6 (2665)