Bizony, nekem jól jött a járatmódosítás. Pedig eleinte utáltam, és nem értettem, mi a francért kellett ezt így megbolygatni. De most már örülök neki. Az ilyen késő típusú embereknek, mint én, jól jön. :)
Amúgy utaztál már azzal a kék busszal? Hát én hogy utálom... Vagyis magával a busszal nincs bajom, azt utálom rajta, hogy bemondja a megállókat. Ráadásul hogy mondja... idegesít az a hang... ahogy mondja.. ucccca... Hrrr.
Ja, hogy még le is jegyzed, amit kifilozofálsz? Csak nem a memoárjaidat készülsz megírni?
Legkorábban fél 10-kor? Nekem mostanában az a legkésőbb. :))
Visszagondolva szerintem jó pár olyan helyzetet tudsz mondani, amire azt mondod, hogy szarul kellett volna érezned magad, vagy épp másként kellett volna kezelned... utólag persze, hogy mindent máshogy látunk. Mert tapasztaltabbak vagyunk. De 5 év múlva a mostani énünket is ugyanígy fogjuk látni. Ez így természetes. Azt hisszük, hogy ahogy épp csináljuk a dolgokat, az úgy jó. De utólag mindig tudnánk máshogy csinálni... :)
Hiányérzeted van...? És mit hiányolsz?
Ha visszamehetnék, én jól seggberúgnám magam, hogy ezt miért nem úgy csináltam, azt miért nem úgy... de ez most vagyok, az meg akkor voltam. Akkor még nem tudhattam azt, amit most.
Azt mondod, hogy hozzád nem tett semmit sem? Ezzel nem tudok egyet érteni. Lehet, hogy azt hiszed, de szerintem nem így van. Én abban hiszek, hogy bárki, bármi az életben igenis tesz hozzád, alakít. Ha akarod, ha nem, mindig minden és mindenki hatással van rád.
Tudod, a remény hal meg utoljára, de ez attól is függ, hogy te mit értesz az alatt, hogy lesz belőled valaki. Ahhoz nem kell semmi különlegeset tenni, egyszerűen csak hinned kell önmagadban. Persze ez nekem sem mindig megy, de próbálok pozitívan magamhoz állni. :)
Én hiszem, hogy a többség pozitív változásokon ment keresztül. Kivételek mindig lehetnek. :) Max pofára esek. :)
Mi, te már 5 éve kijelentetted, hogy nem jössz el? Nahát... Hát hogy tehettél ilyet? :) tényleg nincs már egy hónap, tegnaphoz 3 hét múlva lesz. És milyen hamar itt lesz... Amúgy úgy néz ki, 7 tanár jön. Vagyis biztos te is tudod, a Melinda elküldte mindenkinek a levelet.