Szia Geri!
Örülök,hogy barátságosabb vagy egy kicsit.Amit irtál véleményt tökéletesen igazad van,csak egy valamiben tévedsz szerintem.Persze hogy kapni gumit olcsóbban és felnit is,de kérlek egy műfajról beszéljünk már megbocsáss.Biztos hallottál már arról,hogy a német BBS felni gyártó cég világelső ebben a műfajban.Ne hasonlitsd már kérlek egy 100 000,-ft-os felnit egy Dotz-zal vagy urambocsá' egy 10 000,-ft-os nevenincs replika felnivel,-bár az is tud szép lenni és talán gurul is.A gumikról ugyanez a véleményem.Aminek darabja annyi mint amennyiért Te 4 db-ot veszel,hát-gondold már át légyszi.(oké hogy 30% meg 80%).Ez szerinetm tudod olyan,mintha egy ragyogó Trabantot hasonlitanál össze egy idősebb Mercivel.Persze mindkettő jó valamire,-kinek a pap,kinek a papné,vagy a lánya.
Lehet hogy drágán mérem,majd adom olcsóbban,azt lehet nem.?De hallottál már olyat,hogy valami 100.-f,én adok érte kettőt,-én még nem.
Egyébként nem bántottál meg,az itt látottak alapján elgondolkodom,de azért ennyiért nem hiszem,hogy odaadom.Hátha lesz olyan akinek meg pont ez tetszik,esetleg olcsóbban.
Szia,yosef