Nekem mindkettő van, a Schwalbet is döntheted meg minden, csak meg kell szokni! Én döntöttem elég szépen, a fekvőrendőrök előtt meg húztam a gázt mint állat, nagyon jó motor, csak meg kell szokni! A váltóval igazad van, a többi meg idővel úgyis megismered, ugyanis egy egyszerű gumifoltozáshoz a fél motort szét kell szedned, szóval a végén becsukott szemmel fog menni, na persze így se nehéz egyáltalán nem, csak akkor majd megszokod. Alapjárat állítón csavarsz egyet-kettőt, meg rendbe vágod a kipufogót, lesz annak olyan hangja, hogy a fekvőrendőr is elszalad előled! :D
Mondjuk a Jawa hangja nekem is jobban tetszik a Simsonénál, de talán csak azért, mert a Jawa azért nem miden napos motor! :D Gázkar problémák pedig csak a Schwalbenál vannak, és elég könnyen elromlik, mert elég furcsa szerkezete van, ha szétszeded szerintem majd eléggé "meg fogod dicsérni a németek anyukáját", áá, mikor én azt elsőnek szereltem...
Ettől függetlenül mindkettő jó motor szerintem, hogy melyik az jobb, az engem nem érdekel, mindkettőt imádom! :D
Ha pedig Mustangot akarsz, a Schwalbeért adnak szerintem akármilyen állapotban minimum 40 ezret, tisztességes helyeken! :D
Abból mennyi Mustangot vehetsz? :D