noaaa
2010.03.24
|
|
0 0
4317
|
Na, én is nyögtem, amikor olvastam az interaktív táblákról..., ami tényleg klassz dolog, de a sulik nagy részében olyan a WC, mint használaton kívüli laktanyában, egészségtelen, korszerűtlen a világítás, szintén egészségtelenek, elavultak a padok és sok helyen nincs használható tornaterem...
Különben én azt vettem észre, hogy sok vidéki helyen jobban mennek ezek a dolgok. Sokat járok Bp-en kívül és és úgy látom, hogy sokkal több iskolát újítanak fel, vagy építenek újat. Csak az anyósom kisvárosában két gimi van, az egyik olyan felszereltségű és küllemű kb., mint a nagykovácsi amerikai iskola (vadiúj szabvány méretű gumis futópályával, teniszpályákkal, épülő saját uszodával), a másik olyan, mint egy kastély, full felújítva. A szomszédos falvak egyikében most adták át a megdöbbentő színvonalú iskolai tornacsarnokot (nem terem, csarnok...), a másikban pedig az egész iskolát tették rendbe - nem akárhogy - úniós pénzből. A "proccos" bel-Budán például meg szó szerint roskadozik az önkoris iskolák zöme. :-((( |
|