Törölt nick
2010.03.23
|
|
0 0
172
|
Ami azt illeti, láttam én már meggyfán pókot! Az MDF és az SZDSZ 1989-1990-es propagandája és programja egyes csoportokkal szemben sokkal radikálisabb. A gazdasági és társadalmi elképzeléseik meg egyszerűen közérthetetlenek voltak. Nem is lett belőlük semmi. Ehhez képest a Jobbik legalább érthető. A szélsőségnek nevezett vagy akár szélsőséges elképzeléseik minden bizonnyal kampánycélokat szolgálnak. Figyeld csak egy kicsit a színeváltozásukat, már nem uszítanak. Alighanem rájöttek, hogy a látszat szerint a túlnyerés esete forog fenn, amiből nem akarnak veszíteni. Arra akarok kilyukadni, hogy a Parlamentben - szerintem - lejjebb fogják adni és az igen kemény és radikális ellenzék szerepét fogják betölteni. A jelöltjeikről annyit, hogy a kampányfilmjeiken bemutatott fiúk-lányok nem a leghülyébbek közül valók. Egy Kövér Lacit bizonyosan lekőröznek. A népszerűségük - legalább is nálam és szerintem - a fiatalságuknak, lényeglátásuknak köszönhető. Hogy miért támadja, miért nácizza őket a többi párt? Ez a támadási felületük megmaradt. De nem ez az igazi ok. Be kell látni, hogy félnek tőlük. Egyik rendszer sem tűrte a rebellis, lázadó ifjúságot, főleg, ha eszük is több volt. És van! |
Előzmény: JEFFREY (159)
|
|