norio Creative Commons License 2010.03.23 0 0 23537
Lehet, hogy most más a helyzet, de mikor kijött a LK, soha nem bírtunk végigvinni még egy normál instát se wipe nélkül. Pedig egész jó cuccaink voltak és nem láttam, hogy valaki béna lett volna. Utgarde Keep tűnt egyedül könnyűnek, mert egyszer a 70-es palámmal összeálltam egy másik palával és ketten elvittük az első bossig. De azt a bosst már csapattal se tudtuk lenyomni, pedig már sokféle haditervet kiötlöttünk ellene. Talán már könnyítettek ezen. Mikor meg soha nem esett nekem való cucc sehol és összeszedtem az összes PVP-s epicet (vagy legalábbis sokat), mindenki fikázta a felszerelésemet, ha abban mentem heroicra. Normál instában nem esett nekem semmi, szóval honnan a fenéből szereztem volna cuccot, mai elég jó a heroicba??? Már ott tartottam, hogy csak AH-zok és pénzből veszek epic PVE cuccokat, de az rohadt unalmas volt, mint egy munkahely. Szóval a Northrend heroicokba be se jutottam szinte soha, amikor meg igen, mindig kidobtak, mert szerintük szarak voltak a cuccaim. Azt mondod, hogy zöldben is végig tudtad nyomni? Nekem a lila és kék cuccaimat fikázták. Ez egy ördögi kör, mert amíg nem vagy full epic, nem tudsz heroicozni, amikor meg már full epic vagy, minek mennél heroicozni? Épp a cuccok miatt csinálnád végig nem? Szóval inkább PVP-ben éltem ki magam, sokkal jobb is volt. Nekem kevesebb stressz.
Előzmény: Zka (23536)