anyabanya Creative Commons License 2010.03.23 0 0 389

és még egy inkább élem le a hátralévő életemet egy szocik által irányitott országban, bár nem szeretném, mintsem egy olyanban, ahol ily modon lehet emberek félelmeivel játszani, ily modon lehet beszélni, bánni valakiről/vel, mert zsidó vagy cigány, vagy máshová szavaz...

mellesleg mondja már meg valaki, hogy miként lesz egy gárdistából nyelvvizsgabiztos, mert ahogy elnéztem a március 15.-ei egyenruhás örtállokat, hát nem igazán tudom öket elképzelni ezen a szinten, mert mondjuk ahhoz annál több kell, mondjuk sok sok sok tudás, ismeret... talán kissé necces volna, mikor ezek vizsgáztatják majd a többdiplomás, több nyelven beszélő embereket...csak azért, mert mondjuk a származásuk nem tünik megfelelönek...

Soha nem tudtam elképzelni, hogy miként nyerhetet viszonylag demokratikus körülmények között utat magának az antiszemitizmus, a zsidótörvények...de a jobbik most akarja megmutatni, hogy hát igy...

én ebből nem kérek, én ettől tán félek is és be kell vallanom, hogy még inkább féltem a gyerekeimet...s nem tudom mitől jobban, hogy szimpatizál ezzel a....-al vagy attól, hogy majd egy jopofa gárdista unalmába pofán vágja, mert az arcvonásai alapján nyugodtan lehetne ő s egy "Sali"...