battadora Creative Commons License 2010.03.23 0 0 72

Lehet, hogy igaza van az előttem szólónak.
Nálam elő szokott fordulni heves szívdobogás, pánikbetegségem van, de ezek már évek óta nyilvánvalóak nálam. Kb két hónapja történt egy eset, este nagyon erős szívdobogást éreztem, és mintha nehezen kaptam volna levegőt. Elő szokott fordulni ilyen, de persze az ember minden alkalomkor megijed, hogy biztos most történik baj. Páromra ráparancsoltam hogy vigyen be az ügyeletre (csak azért kellett ráparancsolni mert ő biztos volt benne hogy a "szokásos" van velem és nem akarta hogy menjünk az orvoshoz mert ugysem tudnak semmit csinálni) Beértünk, 130-as volt a pulzusom mikor az orvos megnézte. Csináltak EKG-t és kaptam a nyelvem alá egy Betalocot, meg le kellett nyelnem egy Frontint. Ott maradtunk kb. 25 percig (az ügyeleten egy nagyon rendes orvos volt, ez maga volt a csoda, ilyennel még nem is találkoztam....)
95-ös pulzusnál mondta hogy hazamehetünk, megnyugtatott hogy nem lesz semmi bajom. Hazaérvén kiváncsiságból megmértem a hőmérsékletem, 36,6 volt hónapok óta nem mértem ennyit, indulás előtt még 37,1 volt. Kb másfél óra alatt lement míg az orvosnál voltunk.
Hogy ez véletlen volt e vagy a Frontin, Betaloc miatt azt pontosan nem tudom, de azért gyanús hogy azoktól ment esetleg le.
Van pszichiáterem, de ő nem akarja hogy nyugtatókat szedjek, merthogy még fiatal vagyok, gyermekáldás előtt és nem akarja hogy hozzászokjak.
Van egy gyógyszer amit rendszeresen szedek már egy jó ideje(már a hőemelkedés előtti időben is szedtem) a pszichiáter írta fel, de az nem kimondottan nyugtató.
Kb egy hónapja felírt egy másikat gyógyszert is, mivel panaszkodtam hogy nagyon nem jól vagyok. De a hőemelkedés megvan, de mint korábban említettem a közérzetem jobb.
Szóval nagyon nehéz kideríteni ezt az egészet, mi mitől van, mi jó rá.
Régen ittam a japán kristálygombát és a kefirgombát is, most mindkettőt újból fogom inni. Állítólag nagyon jó hatású, ajánlom mindenkinek hogy próbálja ki, kicsit macerás elkészítgetni, de ha jobban érezzük magunkat, megéri. A neten van róla infó, és én is tudok róla írni egy- két dolgot ha valakit érdekel.
Én a grapefruit cseppet is szedtem, Magne B-6-t, Q10-et immunerősítőként.