Nem en mosom ossze Oket. Ok vonulnak egyutt.
Nem gondolom, hogy naci lennel, en is rosszul vagyok ettol a dumatol.
Nem tudom, mi vagy, ki vagy, nem ismerlek.
A kritikam nem Teged illet - a Jobbikot inkabb.
Az elmult 8 evet kovetoen erre van legkevesbe szuksege az orszagnak, amit Ok most csinalnak.
Attol tartok, ket komoly kovetkezmenye lehet:
- a jobboldal (es ujra es megint csak a jobboldal) megosztasaval a komcsik eltakaritasanak utjaba allhatnak,
- nemzetkozi szinten az orszag ellehetetlenuleset (az elmult 8 evet kovetoen) csodjet jelenthetik (ahogy tortent ez Ausztriaval 1999-2000 kornyeken, miutan Jorg Haider es partja kapott tul nagy sulyt - a szavazok szava alapjan).
Nem allitom, hogy mindent tudnek, tavol all tolem.
Csak aggodom.
Azert probalom osszerakni a dolgokat, figyelve erre is, arra is, s igyekszem a legjobbat (inkabb ugy mondanam: a legkisebb rosszat) valasztani a rendelkezesre allo informaciok alapjan.
Ugy gondolom, ha osszedugjuk a fejunket, osszeadjuk az infokat, amikkel rendelkezunk, ugy talan okosabbak leszunk.
Mert most fontosak vagyunk, meg igernek fut-fat, aztan aprilistol a szavakon tul ott lesznek a tettek - lehet, akkor mar keso lesz.
Kupa meg David I. utan gyanakvo vagyok, tul sok lett a hatalomehes kalandor... :/
(A Jobbik kritikainak javareszevel egyet ertek - az erre adott lehetseges valaszukkal, modszereikkel nem tudok - ongyilkossagnak tartom, hogy mi celbol teszik ezt, az majd aprilis utan fog kiderulni.
Nem mind arany, ami fenylik.
Ennyi.