Én sem futok. :-) Pedig errefelé manapság kevesebb a busz. Ha kettőt lekések, akkor már nem érek be. :-DD (Úgy értem, két különböző jelzésű, nagyjából ugyanakkor idérő járművet. :-)) Kész csoda egy ember vagy. Valakinek jól jöttek a járatátrendezések...
Agyalok, gépelek vagy cetlizek. Egyfolytában. És amíg az aznapi nincs meg Wordben, addig nincs alvás. :-) Mert elfelejtődik és felhalmozódik. Az én elmém pedig nem érti meg, hogy pihenőidő következne. :-) Ha vízszintesben vagyok, már el is nyom az álom többnyire. Reggel meg én is korán kelek. Úgyhogy ha már végképp aludnom kell, akkor elhatározom, hogy 9-kor elteszem magam másnapra. Aztán vagy úgy lesz, de inkább nem, és legkorábban fél tízkor.
Fogalmam sincs, hogy miért, de így érzem. Hogy akkor egész jól elvoltam, de visszatekintve rohadt sza*ul kellett volna lennem. Talán kicsit másképp kellett volna hozzáállnom az élethez. De tudom, így kellett történnie. És akkor nagyon jónak láttam, ahogy zajlott. Utólagos hiányérzetem van. De nincs igazam. És másnak sem, aki egyetértene ezzel... Hm, talán éppen erről van szó. Hogy hozzám nem tett semmit. Mert lehet, hogy hibásan, nem jól, de már kialakultam, mire odaértem. (És arról már ne is beszéljünk, hogy ki lettem... De még reménykedek, hogy lesz belőlem valaki. Az optimizmus néha nevetséges... :-DD)
Te így állsz hozzá, de valaki bizonyítani akar. És jól látod, hogy mi sül ki belőle. Csak én ezt sajnos mindenkire rásütöttem. Ami túlzás volt a részemről. Elnézést attól, aki pozitív változásokon ment keresztül. :-) (És nem mondom, hogy hiszem, van ilyen.)
Nincs az már egy hónap, mert tájékoztatni kell a kocsmát a létszámról. :-)
Hja, a rövid válasz: Mert már 5 éve kijelentettem, hogy nem megyek el.