RGB: 255, 165, 0
2010.03.21
|
|
0 0
180
|
Már ne is haragudj, de én tisztességesen beszélgettem veled, te pedig ismételten szánalmasozol, vagdalkozol, vádaskodsz. Mindeközben az érvelésed arra szorítkozik, hogy Budaházynak semmi köze a Jobbikhoz, hiszen az őt támogató, mellette kampányoló, neki személyesen kopogtatócédulát gyűjtő Morvai és Gaudi nem tagjai a Jobbiknak. Szerintem egy ilyen nyilvánvaló és átlátszó szofizmus előadása után semmi okod nincs a veled eleddig udvariasan társalgó vitapartnereket személyeskedve támadnod. a Polidilit csak olvasó habozó szavazó nem olvas vissza így azt fogadja el igazságként amit utoljára lát.
Emiatt a vita itt nem ész kérdése hanem energiáé meg a számoké (melyik csapatban fociznak többen).Persze, ha így látod a dolgot, akkor valóban nincs értelme a 'vitának', ugyanis akkor te nem vitázol, hanem manipulatív módon kampányolsz. Amiben nem is áll a továbbiakban szándékomban versenyre kelni veled, miután a legkevésbé sem áll szándékomban bármely párt propagandáját szolgalelkűen szajkózni. Úgyhogy részemről máris feladom az általad felvázolt "számháborút". |
|