Szerintem mindenki tisztában van vele, hogy mivel van a gondod, még ha korábban azért háborogtál, mert csalással vádoltak, most meg azt mondod, hogy a stílus zavart.
(Még mindig fenntartom, hogy sem csalással vádolás nem volt, sem a stílusba nem tudok belekötni. De tételezzük fel, hogy helyetted én játszom ezt a partit, persze teljesen ugyanígy, és utána nekem írnak egy ilyen kérdést, akkor arra egyértelműen azt tudom válaszolni, hogy "Figyelmetlen voltam, nem néztem hogy mennyi az allinje, csak az allint láttam ezért dobtam a rossz lapomat.", de azért mert utólag megnézve egyértelműen látszik, hogy ebben az esetben meg kell adni a +70-et, még akkor is ha csak hobbijátékosok vagyunk és a matek minket nem érdekel, ezt józan paraszti ésszel is lehet látni.)
De nem lehet elvonatkoztatni a dobás helyességétől vagy helytelenségétől, mert vagy azért dobtad, mert Te úgy gondoltad az a helyes lépés, és utólag is úgy gondolod, hogy jól döntöttél, akkor egy ilyen kérdésre megírod, hogy Te miért nem tartod ezt viccnek, és szerinted miért volt helyes a dobás. Vagy utólag rájössz hogy tényleg rossz volt a dobás, akkor azt is el lehet mondani, hogy akkor dobtad valamiért, de már látod hogy nem kellett volna dobni.
De Te egyáltalán nem foglalkoztál a beírt leosztással, és az arra reagáló kérdésből is csak annyit fogtál fel, hogy benne van a "csalás" szó, ezért rögtön felháborodtál és kikérted magadnak, mielőtt végig gondoltad volna, hogy miért is lett ez a kérdés feltéve.
(Azért nem véletlen, hogy a sok hozzászóló közül egyedül zsaaaaa ír egy gondolatot a nem megfelelő reakcióról, de ő sem esik neki Signnak hogy esetleg milyen bunkó volt.)
Talán a lényeg, hogy nem kell minden hozzászólást véresen komolyan venni és nem kell azonnal kesztyűnek látni az elénk hulló falevelet.
(Én a másik topikban szándékosan meg akartam bántani Bigcilut, de ő ahelyett hogy nekem esett volna érte, csak mosolygott magában rajta, amivel engem sikeresen felidegesített, hogy még megbántani sem tudom. :))
Az meg hogy kiabálással kérsz bármire, az semmiképp sem lesz hatásos. Amíg úgy érzem reagálnom kell valamire, addig reagálni fogok. (Majd én eldöntöm, hogy vagyok-e elég okos, hogy abbahagyjam.)
Ez a topik meg pont arra való, hogy terheljük bármivel.