realman
2010.03.21
|
|
0 0
2331
|
Aki régebben figyeli a topikot tudja,hogy ritkán folyok be az itteni vitákba.Most viszont le vagyok döbbenve néhány hozzászóláson.Valóban azért nyitották ezt a topikot,hogy akit érdekel elemezhesse a leosztásokat.Ami szerintem abból áll,hogy szerintem ezért és ezért játszotta meg jól vagy rosszul.Nem abból,hogyha valaki szerintem rosszul játssza meg az vagy hülye vagy csaló stb.Szerintem ez már kritizálni való stílus,és ha valaki kikéri magának nem annak kéne neki esni,meg azoknak akik nem a mi véleményünket osztják.Ebben a helyzetben szerintem se volt a legjobb megoldás a dobás,mert preflop még a AA se mehet biztosra a 2 3 ellen se a 70-es megadás lényegesen nem erősített,gyengített volna senkit,Én így látom és még ha lenne is valami véleményem az illetőről megtartanám magamnak,mert az én józan paraszt eszem szerint ez a normális,de lehet az egyetemen ezt nem így tanítják. Ui:A félreértések elkerülése végett nem Pillangóra vonatkozik,csak a "Az elmúlt 24 óra beírásai közül egyedül a Peti beírásaiban van kritizálni való stílus és személyeskedés." hozzászólása miatt szántam rá magam az írásra. |
Előzmény: Pillangó (2314)
|
|