franciacsibe Creative Commons License 2010.03.21 0 0 3897
doki meg nem tudja, szuleszno latott.
O gorcsoldokat irt fel es pihenest, a gorcsoldokat szedem, viszont a pihenes nehezen jon ossze (vannak akik epp most tudjak - mar bocs - a sz*rt keverni ezerrel, mert ugye nincs alkalmasabb idopont, mint egy kisbaba szuletese elott kozvetlenul :(((
Plusz a gyomrom sincs rendben, ma hajnali 5-tol pl epet hanytam (nem tudok finomabban fogalmazni, bocs :)
de holnap (az en szamitasom szerint) vagy holnaputan (a doki szamitasa szerint) betoltom a 35 hetet, onnantol nem szamit koraszulottnek, ha megvan a 2.5 kilo. Ehhez az kell hogy az elmult 3 hetben fel kilot hizott, ez azert nem kizart :)
Kedden ugyis megyek uh-ra, hogy vajon befordult-e (a farfekves miatt szerencsere nem nyomta a feje a mehszajat eddig), ott meglatjuk mit mondanak.

Szules: nem tudom en sme, itt haloinget irnak, de olyanom nincsen, talan a zuram valamelyik poloja, de az meg rovid :-oooo
a fiammal ugye az utolso percben estem be, ugyhogy meztelenul szultem :))) mert epp csak arra volt ido hogy lerangassak a bugyimat es a nadragomat es elkapjak a babat ropteben :)))) de arra mar nem emlekszem hogy akkor mit csomagoltam be, regen volt.
Előzmény: Törölt nick (3895)