muzsa Creative Commons License 2010.03.21 0 0 3896
Reggeli szófosás on: :)))))

Hát ezt a pőreséget nem tudom, hogy lehet elkerülni... most én is gondolkodóba estem... Egy ponton túl sehogy, gondolom... De talán hogyha felveszel egy vékony köntöst is, akkor azt oldalról magadra "húzhatod", ha rajtad van épp a ctg... Akkor jó a hosszabb póló és a köntös kombó. Viszont ha szülés után közvetlenül mellre akarod tenni a babát, akkor olyan póló vagy hálóing kell, aminek elég mélyen van a kivágása vagy méginkább hosszan gombolódik- Sőt, leginkább végig... Mert az egészet feltűrni, hogy hozzádférjen a kisbaba, az nekem macerásnak tűnik nagyon...

Ha már hálóing, a dúla azt is mondta, hogy majd elsorolja, miket vigyek a szülésre. Azt hittem, hogy tudom nagyjából, de valahogy mégis az az érzésem, fogok még jó tippeket kapni...

Én ma azt álmodtam, hogy a kádban voltam egész szülés alatt, ott is ctg-ztek, és ott is jött ki a baba... az utóbbi napokban azon gondolkoztam, amit a dúla mondott fél szóval, hogy mi csillapítja a fájdalmamat úgy általában. A meleg fürdő az jót szokott tenni, de más nem jutott eszembe egyelőre...

A másik, ami eszembe jutott, az a zene. A múltkor nem volt rá mód, hogy zenét hallgassunk vajúdás alatt, merthogy nem volt vajúdás, meg össze se gyűjtöttünk semmit, hiszen hetek óta a kórházban voltam. De most meg tanácstalan vagyok. Azt gondolnám, valami lágyat hallgatnak ilyenkor általában szívesen a nők, de nekem csak ilyen menetelős harci indulók járnak a fejemben :))) Vagy esetleg komolyzene fronton az olyanok, mint Ravel Bolerója, nem pont az, de az egyre hangosodó, egyre intenzívebb volta miatt mégis valami ilyesmi. De kérdés, hogy mit szeretne a kismuki odabent? Tegnap - 2007 óta először - este "kimaradtam". Teljesen felfoghatatlan még nekem is, de mióta megszületett a fiam, még moziban se voltam. Vagy egyet vacsorázni... Jó, barátoknál igen, de ott mindig Ivánnak. És most anyuval koncerten voltunk a MÜPÁ-ban. Érdekes élmény volt a kisfiamnak egy egész szimfonikus zenekar élőben :))) De az első "félidőben" való ugrándozás vajon mit jelentett? Hogy szereti Nielsent? Vagy hogy utálja? És hogy később elcsendesett? Hogy Mozartra elalszik? :))) Talán az se lenne jó, ha épp születése közben bóbiskol el :))

Nektek van már valami zene a pakkotokban?

Reggeli szófosás off
Előzmény: Törölt nick (3895)