Törölt nick
2010.03.20
|
|
0 0
526
|
Szai,
most olvastam a fórumot. Nem kell előre lefoglalni a parkolót. Persze lehet írni az utazási irodának, hogy e-mail-ezzék le a rendszámot, de senkit nem érdekel ott. Óriási parkolók vannak, és tömegével mennek be az autók. Meg sem engednek állni a bejáratnál. Mi amikor először mentünk, még előtte az egyik nap odamentünk megnézni, hogy hogyan kell majd leparkolni. A kikötő bejáratanál le sem engedtek állni, elzavartak odébb, mert akkora a forgalom, majd gyalog mentünk vissza magyarázkodni, hogy mi még nem akarunk beállni a parkolóba. De nem is érkelt senkit. Én azóta is ajánlom, és használjuk is más utak esetén, hogy ott a legolcsóbb, és leggyorsabb a parkolás, ha másért megyünk Velencébe. Fele annyi mint a Piazzala Rómán, annyi a külömbség, hogy este bezár, de hogy mikor azt nem tudom, mert még 5-kor nyitva volt. Teljesen automata parkolók vannak a kikötőn belül, ahogy írtam. Talán annyi még, hogy nem szabad előtte lévő éjszak utazni, mert akik úgy jöttek, két napig használhatatlanok vannak. Vannak nagyon olcsó szép hotelek a parton Mestrében, mi a hotel alle tori-ban szálltunk meg fillérekért, majd kipihenten mentünk a hajóra. A be- és kiszállás kategóriák alapján történik. A drágább, magasabban lévő kabinokban alvók szállnak be és ki először, és így megy a sorrend. A kirándulásoknál is így van pl Cefaloniában. Először a gazdag, csoportos útra befizetőket viszik ki, majd utána az egyéni utazókat. Az ingyenes shuttle buszok is először hozzájuk igazódnak, de addig az ember gyalog elmegy bárhová. Vagy Athénban pl a városi buszal, hiszen ott úgy is napi bérletet kell venni. |
Előzmény: Törölt nick (525)
|
|