Még egypár gondolatot a felvetett hatalmas problémára:
Az rendben van, hogy azok, akik értenek a pókerhez, próbálják "oktatni" az igazi amatőröket, vagyis a bajnokságban résztvevők nagy többségét. De a használt hangnem és a hozzászólás módja már nem minden esetben ok. A Bad piszkosul ért hozzá, hogy kis apró semmiből lavinát indítson a topicban, biztosan szükség volt rá?
Vannak olyan emberek, akikre ha azt mondják, hogy csalással játszik, nagyon meg tud sértődni. Ezt én értem, mert igaza van. Tessék mondani, a segítő szándékú hozzászólást nem lehetne úgy megfogalmazni, hogy az ne sértsen másokat?
Láttam a topicban egy táblát, amiből megértettem, hogy a felvetett hatalmas problémát a Peti miért nem jól oldotta meg.Mert azonnal meg kellett volna adnia azt a kis összeget. Igaz, csakhogy: aki játszott már a Lajossal, az tudja, hogy kellőképpen fel tudja húzni az ellenfelét úgy lélektanilag, mert Őt mindig mindenki lemákolja, mindig a jobb lapok a másik játékosnál vannak, sőt még az Octogon is a másikat támogatja.
Ez megy két partin keresztül, a hatása elsöprő, jelen esetben is meghozta a gyümölcsét, ja és még segítséget is kapott kinntről, akivel megbeszélhette azt, hogy a Peti milyen szerencsés, mennyire neki dolgozik az octogon.
Ha valaki ilyen hangulatban csinál egy rossz lépést, akkor viszont felkészülhet arra, hogy szépen kivesézik a topicban, úgyhogy talán jobb is lenne ilyen körülmények közt nem vállalni a bajnokságban a játékot.Csakhogy szeretünk játszani, és valahol kell, tessék mondani, ezeket a megkeserítő hozzászólásokat nem lehetne elhagyni?
Vagy a megjegyzéseket úgy megfogalmazni, hogy ne sértse vérig a másikat, lehetne úgy oktatni bennünket, hogy az tényleg elérje a célját, ne azt érje el , hogy a játékos azt mondja, kilépek?