De az még nem elég, hogy nincs átmenet, már egy napon belül is ingadozások vannak. Reggel még elviselem a kabátot, délután meg, mire megyek haza, vagy cipelem a kabátot, vagy nem, és akkor meg sülök... Engem ez készít ki igazán. Ilyenkor valahogy mindig az van, hogy sose tudok megfelelően felöltözni. Vagy csak én vagyok ilyen béna..? :))
Szóval megérkeztek a munkások... Figyelj, kezdetnek ennyi is elég, még bele kell jönniük, fel kell engedni az elgémberedett végtagoknak a téli pihenő után. :))
Te nem tudsz aludni, vagy mivan? :) Én meg mostanában olyan álomszuszék vagyok, hogy ihaj... Nem tudom, valamelyik gyógyszer van rám ilyen hatással, vagy maga a betegség... de én este 9 felé már simán bedobom a szunyát, mikor régebben simán bírtam 11-ig vagy még tovább. Tegnap is bekómáltam 9-kor, aztán reggel fél 6-ig húztam a lóbőrt. Eddig is szerettem pihenni, meg aludni, de most aztán... De legalább van mire fognom: nagyon fontos, hogy megfelelően ki tudjam magam pihenni, az orvosok is megmondták. :)
Nemáá, hogy nem jössz! Ilyen 5 évente csak egyszer van. Miért nem akarsz? Én olyan kíváncsi vagyok, hogy kivel mi lett, ki mennyire változott meg. Nem mindenkivel voltam jóban, de azok az idők már elmúltak, itt már mindenki más ember. Valamilyen szinten...vagy mégsem. Majd kiderül. Szóval tessék jönni!!! Naaa! "bociszemek"