RUSSIANBOY Creative Commons License 2010.03.18 0 0 541

Megnéztem a linket amit adtál nem semmik.A Raf kisbusz nagyon tetszik eredeti fém orosz modellen is gondolkoztam.

Az 1200es Ladának viszont nem tetszik a hátso króm piros lámpája.Nagyon hülyén néz ki vele szerintem.

A Samara kimondottan tetszik hogy még a barázdák is látszanak a lámpákon:):)

Még a Csajkára leszek majd nagyon kiváncsi ha eljő hozzánk ugyanis orosz fém modellben megvan az oldalamon is fent van roluk a kép:):)

Még arra leszek kiváncsi hogy létezik ugyebár 5 ajtós Niva meg Niva pickup is meg off road változat.Vajon azokkal nem jönnek majd elő?Mert most jelen esetben ugye kihozták ezt a régi Wartburgot akkor majd jön a cabrio meg a kombi változat ebből gondolom hogy akkor a Nivának is vannak más változatai azt nem hozzák e ki majd vajon.

Az UAZ 469esnél nem tetszik az a kör alaku bigyo mert az nem festett.Annál még ennyi erővel az én orosz Uaz járgányom is jobb mert bár műanyag piros a lámpája de a függőleges csik van ami általában az Uaz-oknak.

Amugy az UAZ-om nagyon jol mutat a Retrós GAZ mellett:):)

Állat az a kép amiről szurtál be képet.

Kiváncsi vagyok hogyha majd a Retróautók sorozat tagjai kifujtak mi lesz az amivel előrukkolnak?Retro Teherautok???:):)