RUSSIANBOY Creative Commons License 2010.03.18 0 0 535

OFF:

De amit a lámpa témával kapcsolatban emlitettem:

Na ime a lámpafestett járgányok.Ezek mind SIKU modellek mivel ezeket szeretem a legjobban persze nem belőlük van a legtöbb mert nekem is a gyerekkorom a Matchboxok köré épült.De szeretem őket gyüjteni.

Az első képen egy Audi 100 Avant láthato törekedtem a realitásra amennyire tudtam.

Utána egy BMW egy Mercedes E osztály egy kombi Mercedes Taxi, Opel Omega és egy Audi A4-es.....

Szerintem leginkább a Mercedes és az Omega lámpái lettek a legjobbak.Ugyhogy a SIKU-knál se szeretem ezt a lámpamegoldást de itt legalább érezhetők a rovátkák ez alapján egy ügyes festőművész - nem magamra gondolok persze - szépen ki tudja pingálni őket.És miota az ujak vannak ezekkel a piros lámpákkal az még egy fokkal jobb ujitás:):)

ON:

Charlie B:

Igen ismerem az orosz retroautok sorozatot is igaz csak a weboldala van meg és képeket nem nagyon találtam rajta sehol.

Én is azért szeretem mert mikor én is látom hogy 6-8 körül van egy IST modell aminek az áráért 4 Retróautos járgányt veszek belegondolok hogy amugyse adnék ki érte annyit mivel az árakat ugy kéne megszabniuk a gyártoknak is hogy minél többen vegyék ezzel is fellenditve a forgalmat de igy.A másik meg hogy nagyon drága még ha megtehetném se biztos hogy megvennék egy olyat amelyik mondjuk nem tetszik.Mint emlitettem a Pobeda-n is gondolkoztam anno.

Előzmény: charlie b (534)