RUSSIANBOY
2010.03.18
|
|
0 0
532
|
charlie b:
Köszi a linket állat az a Fiat.Ha jol tudom ez teljesen a Lada kasztnijával megegyező felépités ugye?
Nagyon állatul néz ki az állo lámpás - no meg a másik is - de már készülök rá hogyha kijön a Retroautokkal akkor annak piros lesz mind a két lámpacsikja.Ezt nem tudom én se - és Zsolt kollegám se - hogy ennél az ugymond "olcsobb" szériánál miért nem fektetnek hangsulyt a sárga lámpaüvegre vagy utolag ráfesteni?Ugyanis a mostani kis piros kispoláknál meg a Lada 1500-nél meg a nivánál és még sorolhatnám ugy elveszik a lámpa az auto piros szinében hogy na.A Trabinál más - bár ott is lehetne - de ott a két különböző szinárnyalat miatt kiemelve van.Ugyhogy ezt nem értem én se.
Meg kell mondjam mikor a GAZ terepjárot nézegettem az ujságosnál vaciláltam megvegyem e mivel a reklámban kis piros üveglámpák voltak hátul mig az ujságosnál kaphato változatnál meg festett kis pötty volt.Ezt utálom.Végülis megvettem mert akár tetszik az éppen aktuális gép akár nem a kezdetektől gyüjtöm igy egyiket se akarom kihagyni.Jo persze az ember gondolja hogy a reklámban biztos valami szép csicsás van mert igy lehet eladni az embereknek termékeket de akkoris.Meg a kreativitás hogy sok kocsi esetében mint a Wartburg 353 Tourist a Trabant a Lada elől érdekes modon KÜLÖN van sárga irányjelző.Szoval engem is zavar ez a dolog mint Zsolt kollegámat de én még mindig inkább annak örülök - ha egész piros is - hogy van lámpája és üvegből.Csak ennyi pénzért - ennyi pénzért nem is mondanám hogy annyira drága az ujság - de az ember meglátja ezeket a történelmi gépeket a formavilágát a kidolgozását és a végén az összkép mikor már majdnem tökéletes lenne nem 100%os lesz mivel eme lámpák miatt.Ugyhogy én meg különösen érzékeny vagyok egy kocsinál a lámpákra.Sok kisautomnál anno probálkoztam megcsinálni a lámpáikat olyanra mint a valo életben mivel a sima auto szinére fujt lámpák undirotak ugyanakkor a külön kis piros üveg vagy a lámpa egész pirossá varázslása se az igazi de ott már legalább külön ki van emelve.Ugyhogy anno probáltam megcsinálni a kocsijaimnak a lámpáit majd lövök pár képet és megmutatom...... |
Előzmény: charlie b (531)
|
|