pacsuli Creative Commons License 2010.03.18 0 0 3876

tényleg, most már rémlik, elakadtam ott, hogy mikor hozd elő a dokidnak a természetes szülést - eszerint megkérdezted, és nem nagyon hajlott rá :( Remélem, ez az orvos el fog vállalni, és meg leszel vele elégedve! Ha netán nem vállalna, a 2010 második félévesben épp most fedeztük fel, hogy hárman is ugyanannál a dokinál szülünk (sith, Tigrincs és én), nekem az ajánlások alapján nagyon-nagyon tetszett, de még csak egyszer találkoztunk. Dúlaügyben köszi a linkeket! Még hezitálok, hogy szülésznőt vagy dúlát fogadjak, vagy elég az ügyeletes szülésznő, ha ott a dúla, mert ez az orvos (sith tapasztalatai szerint) nem csak a végén jön oda, de mondják azt is, hogy elég az ügyeletes orvos, és legyen fogadott szülésznő, szóval egyelőre fogalmam sincs. Mindhármat nem fogom felfogadni, az biztos :))

Nekem az utolsó másfél hónapban már elefántlábaim voltak, de máshol nem dagadtam fel különösképp. Csak a nyálkahártyáim, a folyamatos orrdugulástól már képtelenség lett volna aludni, ha nincs orrcsepp :( tudom, tudom, nem szabad :( És ez már most kezdődik újra, pedig még csak félidős vagyok :O

Előzmény: muzsa (3868)