Sziasztok.
Csak most találtam rá erre a topikra Zsolt_T3 cimborám révén.
Én is gyüjtöm ezeket a modelleket a kezdetektől és persze nekem is van egyik másik amelyik nem tökéletes.Pl a GAZ-nál meg a Pobeda járgánynál kifogásoltam a kis szar hátso lámpákat de ennek ellenére is megvettem őket.
Amikor először beindult a sorozat egy másik forumtársamon keresztül szereztem be az akkori két első lapszámot a Lada és a Trabi modellt.A Skodát már sajnos nem tudtam mert akkor leállt az ujság majd nagy meglepetésemre ujraindult.Mondanom sem kell hogy a Ladás részt akkor ujtra megvettem mivel poszterrel volt meg minden igy az mai napig félrerakva van mint eme ujság megszületésének emlékére rakva:):)
Rendszeresen veszem az ujságot és tetszenek a modellek.Örülök hogy végre valaki gondolt erre hogy retro járgányokat kellene kihozni.Ugyanis mint tudjuk a Matchboxtol kijött a Skoda 120as anno a Maisto a Trabantot hozta ki.A német Grell cég meg megannyi más kis retroautot kihoz de nem az igazi.Köztudott hogy a gyüjtők általában a matchbox és 1:43as modelleket gyüjtik mint ahogy én is.Anno csináltam egy oldalt a járgányoknak (értek ezalatt:SIKU,Majorette,Matchbox,HotWheels,Norev,EFSI,1:87 stb) márkákat és persze a Retróautos gépek is rendszerit felkerülnek képekkel véleménnyel.Ha van kedvetek nézzetek fel.
Az első oldalam AMI AZOTA BETELT: www.russianboy.hupont.hu
A második amelyiken mostanság vannak frissitések: www.terensz.hupont.hu
Mindenkit szeretettel várok.Chat és fórum sajnos nincs pedig nagyon jo lenne látni mások véleményét akár pozitiv irányu akár negativ..
A mostan kispolszkis számrol a leirás a képek plusz saját vélemény és ráadásként egy kis retro feeling is van az oldalamon.Külön szekciok vannak a jobb oldalon.Csemegézzetek:):)
www.russianboy.hupont.hu és www.terensz.hupont.hu
Sziasztok.