muzsa Creative Commons License 2010.03.17 0 0 3863
sziasztok, én tegnap voltam ultrahangon, hivatalosan ugyan 29+0 voltam, de a gyerek mérete alapján 30+1 lett az ítélet, mindig egy héttel nagyobbnak mérik, lehet, hogy meg kell barátkoznom a májusi szüléssel - jó, egyébként is, hiszen június 1-re vagyok kiírva, azt meg nem hinném, hogy pont aznap szülnék, vagy akár túlhordanám... 1528g volt a becsült súlya, ami nekem hatalmasnak tűnik, legalábbis még nem szoktam hozzá a gondolathoz, olyan kicsikének képzelem el mindig... de persze egy másfél kilót még fel kell szednie, hogy a "nagytesója" születési súlyát elérje... ez meg viszont szinte lehetetlenül távolinak tűnik...
lefotózom majd a 4d-s képet, amit kaptunk, vagyis a legelőnyösebbet, mert hihetetlen, hogy milyen pinokkió orra van ennek a gyereknek... nem is tudom, kire ütött, senkinek nincs ilyen a családban, és általában nem is jellemző az ultrahangon a babák orra, az olyan szinte nem is létező kis lapos palacsinta szokott lenni :) na neki nem :)))
engem is elért egy fertőzés, eddig semmi tünetem nem volt, ma kezdtem érezni, hogy fáj a hasam meg nyom, pisiléskor. de mást most se tapasztalok. sok baktérium volt a vizeletemben, de egyelőre nem tudni, hogy mi, azt majd csak az antibiotikum beszedése után tudom meg, HA még akkor is lesz, mert akkor kitenyésztik rendesen... addig csak annyit tudhatok, hogy sok. a vasam a béka segge alatt, azt mondta az orvos, hoyg lehet, hogy olyan baktérium, ami zabálja a vasat, úgyhogy erősebb vaskészítményt kaptam. Van valakinek tapasztalata az aktiferrinnel? És a Zinnat, mint antibio? Sosem szedtem még... mondjuk nagyon semmilyen antibiotikumot se.
Pénteken megyek a dúlával ismerkedni, eddig akárkink említettem, hogy ki az, mindenki csak jót mondott róla... az új orvost még nem környékeztem meg, őt is majd pénteken...

köszi sway a nevet, őt nem ismerem, kíváncsi voltam, hátha te is annál fogsz szülni, mint akit én szeretnék most megkérni, hogy vegyen át...