Noncsi.. Creative Commons License 2010.03.16 0 0 3845
Babola, mivel eu-s tagállamból jössz, szerintem tuti jó lesz az ottani biztosításod. Nem tudom nálatok hogy van, de mi mikor síelni mentünk, hogy semmi gond ne legyen az esetleges orvosi ellátással, váltottunk ki az oep-nél europai egészségbiztosítási kártyát. Ha biztosított vagy, ezt ingyen kiadják, és gondolom ezt azért az eu leszabályozta. Kérdezz rá erre.

Lányok volt a védőnő babakelengyeviziten. :-) Nem volt vészes, de azért átnézett mindent. Pár dologra mondta csak hogy neki nem tetszik mert eléggé műszálas. Igazából arra volt kiváncsi, hogy ha megérkezik a baba, megfelelő helyen tudjuk e fogadni. Azért a szépen berendezett komódomat most rakhatom újra rendbe, mindent megtapogatoot, aminek nem nagyon örülök.
Holnap megyek kötelező uh-ra a kórházba, azt mondta akkor ma nem kell a folyásom miatt bemennem, csütörtökön meg a saját dokimhoz, legalább 2 álláspontot hallgatok meg róla.
És össze kell raknom a kórházi pakkomat... olyan hamar eljött, mit fogok szegény picikével itthon kezdeni? Remélem addig előjön belőlem az ősanya, mert most nagyon nem érzem még. Csak én vagyok így?
Előzmény: Babola_ (3831)