Kedves Behring!
Nem kell kipontoznod,nyugodtan leírhatod a dolgokat. Hidd el,azért nem élünk ennyire 50-es évekbeli világot. Erre se ideje se kapacitása egy banknak,hogy napokig internetes fórumokon,hozzászólásokat vadászgasson. Ráadásul,ha nem adtad meg az adataidat az adatlapodon,akkor esélye sem lenne kideríteni,hogy ki is vagy...
G..o Zrt? Ez pontosan micsoda? Én a Giro Zrt-re gondolok,légyszíves írd le nekem,hogy erre gondoltál -e! Ha igen,akkor ez valóban jelentősen befolyásolja a döntést. A Giro partnere a Bisz Zrt, jelen pillanatban ők ellenőrzik a bankok megbízásából a Bar lista (mai nevén KHR lista) meglétét. Ha nem vagy rajta akkor ok,de ezt ők enélkül nem fogják tudni,így ha nem járulsz hozzá,akkor kampec a kártyádnak.
A számlaszámodat minden bank befogja kérni,ehhez szokjál hozzá. Nem kötelező persze,csak akkor felejtsd el,hogy hitelhez jutsz bármikor is. Nem védve őket,de meg kell te is értsd,hogy bármilyen nemű kölcsönt adni,nem kötelessége egyik banknak sem. Ez pontosan ugyanolyan szolgáltatás,mint bármi más. Adok kölcsön pénzt,de szeretnék előtte meggyőződni arról,hogy te rendben vagy -e. Az adataidat a bank csak és kizárólag olyan célokra használhatja fel,ami a hitelfelvétel biztonságos visszafizetését segíti. Nem adhatja ki bárkinek,törvény tiltja,illetve az alkotmány is rögzíti mindezt. (Személyes adatok védelme).
Szerintem sokkal kevesebb parával, könnyebb lesz elviselni. Illetve ha a félelmeid,annyira erősek,hogy nem tudod leküzdeni ebbéli aggodalmadat,akkor egyszerűen nem kell beadni sehova kérelmet. Mondom mindezt sok évi tapasztalat alapján és teljesen barátságból. (Több millió ember vezet számlákat és tart hitelkártyát magánál és nem élnek vissza az adataikkal)