Lunni Creative Commons License 2010.03.12 0 0 9810
Sziasztok!

3 hete olvasom a topikot az elejétől fogva, de még mindig nem végeztem vele, 2009 tél végén járok :)
Már 5 éve van veteményesem, Pesten lakok szóval nincs valami sok helyem rá, pláne hogy a fele kert anyu dísznővényeivel van tele, de azért próbálok helyet szorítani mindennek. Szeretném mindenkinek megköszönni a sok jó tanácsot, a hibákból is rengeteget tanultam.

Idén megpróbálkozok az uborka, krumpli és kukorica termesztéssel (kukoricát sajnos csak a sziklakert melletti dísznádak mellé tudom bezsúfolni és persze azt mondom majd anyunak hogy ez " újfajta ciprusi sövénynád" különben kiakad... ha meg megnő a kukorica akkor meg úgyis mindegy mert annak meg tuti örül majd).
Az egyik nagy álmom, hogy majd vidékre kiköltözünk a párommal, csak egyenlőre a munka Pesthez köt.
A benti virágládákba már elszórtam a paradicsom és paprika magokat... én is azt az olcsó teszkós fajtát vettem... hát remélem lesz belőle valami :)

Nem tudjátok, retket lehet vetni mélyebb virágládába?
Sajnos a pockok, kukacok és vakondok miatt egyik évben se sikerült szép retket csinálnom, gondoltam ládában hátha...
Olvastam a komposzt teáról is ami úgy tudom helyettesít minden tápoldatot és mindenre jó... de lehet butaságot írok, vélemény? :)