magyarib Creative Commons License 2010.03.11 0 0 349
Tisztelt Fórumozók, leendő lakástulajdonosok!

Amennyiben bárkinek szüksége van műszaki segítségre a lakás műszaki átadásánál, birtokbavételénél, az keressen meg bátran.

A beruházó és a kivitelező megbízottja az említett eseményekkor a laikus lakót (akit jobb esetben elkísér valaki hozzáértő) megpróbálják meggyőzni egy- egy hibáról, hogy az nem hiba, esetleg elfedni azokat, a vásárlónak fel sem tűnik csak utólag, amikor már hiába reklamál, hiszen ha a műszaki átadásnál, birtokbaadásnál nem jelezte azt, akkor késő bánat.(hallottak már önök ilyet, azt hiszem)
Amiben segítséget tudok nyújtani, az, hogy a leendő tulajdonossal együtt részt veszek ezeken az eseményeken. Észrevételeim jelzem, ellenőrzöm a kivitelezés minőségét, ami nem oké(pl. erkélyek, teraszok, lakatos szerkezetek, falazat, festés, burkolat, nyílászáró, parketta, aljzat, villamos hálózat stb.)- és lesz olyan szép számmal-, szóvá teszem a tulajdonos igényeinek megfelelően.

Magam is kivitelezésben dolgozom évek óta, tudom, hogy mit is kell megnézni és papírra vetni, ezért is kezdtem műszaki ellenőrzéssel foglalkozni.
Az elmúlt években 2-300 ilyen eseményen vettem részt, és már a Tulipán lakókert egyik kedves lakójánál is jártam a napokban.

Időpont egyeztetés miatt kereshetnek A 70/33-83-139 -es számon.
e-mail: magyaribalazs@hotmail.com

Tisztelettel:

Magyari Balázs
Műszaki Tanácsadó