Isssti84 Creative Commons License 2010.03.11 0 0 252
Tényleg amit írtál az nagyon jónak hangzik, csak nem sokat tud belőle a mezei halandó, ezért nem kell minket megvetni, tudom mibe telik egy egyszerű egyesületet összehozni, ráadásul megtalálni hozzá a megfelelő embereket, felépíteni a csapatot, összehívni mindenkit le adminisztrálni aztán visszadobják, átírni vagy várni egy hónapot...
Valamennyire meg is értem ezt a titkolódzós dolgot is, gondolom hogy pénz és siker hajhászok ne tudják elkapkodni a bázis állományt. De ha csak érdeklődünk és figyelemmel kísérjük ily módon a sorsát az remélem nem gond.

A költői kérdésedre pedig saját szemszögből válaszolok ha nem gond.

"5-10 éve miért nem kerestük? Miért fórumozunk most róla? Ezt a kérdés én válaszoljam meg?"

Most kezdtem egy fél éve a nyúltartást, tehát esélytelen lett volna előtte foglalkoznom e kérdéssel, de most szeretnék és valahonnan információt kell gyűjtenem és ha van internet/fórum is akkor nem utazom körbe az országot.
Folyamatban van nekem is egy 20 anyás állomány beállítása egyelőre keverékek és pannon (2-3 hét múlva lesznek meg) valamint ezek kombinációja lesz év vége felé de ki szeretném a magyar óriást is próbálni egy pár anyával, mert pont amire annak idején kitalálták én is olyan tartási módban gondolkodok és szeretném ha beválna.
Előzmény: N.Jani (250)