kreutzb1 Creative Commons License 2010.03.11 0 0 1691
Üdv!
Ha sietünk mert csúszásban vagyunk akkor igen ott a jet-nél,ha időben vagyunk akkor kicsit tovább az oldtimernél.mostanában ritka hogy ott eszünk egyet,mert kifelé péntekenként az old nál tankolunk kb 22-23 között,visszafelé meg vasárnap hajnalban tankolunk a jetnél kb4-kor.
Mi is szoktunk konvojban menni ,2 hete 5 busz ment egyszerre.Egy trafik+egy tarnsit ami ugye én vagyok,akkor utána egy másik csapat 2 transit plussz egy harmadik srác megint egy transit.:-DHolnap megyünk megint én 2 busszal a másik két banda most csak 1 -1 busszal,így lesz 1 trafik+1transit ÉN:-D+1 transit és még 1 transit!!:-D

Arrol a fordról tudsz mondani valamit? sofőr neve rendszám?Hátha ismerem.
Egyébként nekem 215/65 16 c nyári van fent.Nagyon jó még azzal is!!!!Ollan stabil mint fene.Pont meg is szívtam,Hét elején szervízbe volt,mondom rakjátok fel a nyárit mert ebben a hónapban már úgyse megy külhonba itthon meg jó lesz,ne akkor keljen mikor mindenki beindul!!!Erre folyamatosan csöng a tel így megtelt az is plussz másnak a buszát is megtöltöttem.Még ma is egyketten csörögnek de őket már nem tom kivinni!!
Ti teherrel nyomultok vagy valaki személyeket is szállít?
Előzmény: llaller (1689)