Kedves Chrlengly!
Nem is tudom hol kezdjem!
A szállodának valóban több része is van,de a caribe és tropical rész nincs nagyon külön választva!Mindegyiknél van medence,bár,és étterem, ott napozol,iszol és eszel ahol akarsz!A mi szobánk is a tropical részben volt,de elég sokszor a caribe részen voltunk ,mert ott sokkal kevesebb gyerek volt(ha pihenni akarsz,akkor nem mindegy)!A Royal rész van teljesen külön,de sokkal többe is kerül,és több szolgáltatás is jár hozzá!Szerintem semmiképp nem választottál rosszul,mert beszélgettünk másokkal,más szállodából ,össze hasonlítás képpen,és nem bántuk meg hogy oda mentünk,az alapján amiket hallottunk!A hotel éttermeiben nem kell külön fizetni,csak az itallapról rendelt italokért!(főleg jobb borokért),de valóban 1 nappal elötte foglalni kell!Mi minden éttermet végig jártunk (japán és dominikai-t 2x is) :) !A szobánk tiszta volt,bogár mentes!Egyszer találkoztunk a szobában egy kicsi gyíkkal,nyitva hagytuk az erkélyajtót és gondolom kicsit hűsölni akart!Minden nap takarítanak!Nekünk nem volt gond a szekrénnyel,mert a páratartalom ellenére nem volt büdös benne a ruha (azért a klímát be-be kapcsoltuk,hogy frissítsük a levegőt)!Szuperül éreztük magunkat!Mi kifogtuk a jó időt,mert a 2 hét alatt 3x esett! 2x hajnalban és egyszer a Saona-i kirándulás végén,amikor kiértünk a partra,akkor kezdett esni,de az autóban már senkit sem zavart!Szóval jó volt,bár mi decemberben voltunk!A tenisszel kapcsolatban nem tudok mit mondani,mert mi nem játszottunk!Nagyon sok programon voltunk és nem volt idő rá,inkább pihentünk helyette!Amit szerintem nem érdemes kihagyni az a Samana félsziget.Teljesen más,mint a Punta Cana-i rész,azt látni kell!A Bacardi sziget gyönyörű,ott készültek a legszebb képek egész nyaralás alatt!Hát ennyi!Ha bármi kérdés lenne még,szívesen válaszolok!Amúgy szerintem ha pozitívan álltok mindenhez ,akkor a nyaralás csak jó lehet!
Melcsi