Kicsimeggy Creative Commons License 2010.03.08 0 0 67
Sziasztok!

Mivel nekem is ilyen állandó hőemelkedéseim voltak tavaly, mivel most újra elő jött, én is elkezdtem kutatni az okát.
Teljesen együtt érzek azzal, akinek hosszú hónapokig ez a probléma nyomja a vállát, mert én 1 hete vagyok így, de már teljesen KO vagyok.
A fórumot olvasva egyetértek, nem feltétlenül van értelme orvostól-orvosig járni. Elkezdtem keresni magamnál az okokat. Tavaly amikor 1 hónapig voltam rendszeres 37,2-es és leleteim negatívak voltak és semmi se fájt, végül kipróbáltam egy enyhe nyugtatót.
Nekem bevált. Többen írják, hogy nem idegeskednek, egészségesen étkeznek, sportolnak (táncolnak) stb, de honnan tudják azt, hogy ezzel a szervezetük is tud lépést tartani? Vagy hogy tudat alatt nem raktározott e el valaki valamit, ami miatt ez a tünet van?
Nemrég megszűnt a munkahelyem, és igaz hamar találtam másikat, ráadásul itthon dolgozhatom, ezzel viszont teljesen megváltozott az életem. Korábban 6-kor keltem és este 10-11.-körül már aludtam. Most rendszeresen reggel 10-11 körül kelek és hajnali 2-3-4.-ig fent vagyok. Napközben össze vissza eszem, igaz sokfélét. Ezt két hónapja csinálom. Totál kiakadt a szervezetem. Észre sem vettem, csak onnan, hogy megint állandó hőemelkedésem lett holott semmi se fáj. Gondolom a bioritmusom teljesen felborult.
Hogy ezt helyrehozzam csütörtök óta "regenerálódom", sok alvás, gyümölcs, vitamin, pihenés, és természetes hatóanyagú nyugtató (homeopátiás). Kezdek jól lenni, már alig-alig van hőemelkedés, és a közérzetem is javul.
Szóval én is csak azt tudom javasolni egy korábbi kedves olvasóhoz, akinek ilyen problémája nézze meg, mi változott, mit csinál másképp mint eddig, és lehet hogy megtalálja az okot.
Ezt kívánom mindenkinek akinek ilyen eredetű gondja van, mert én is tudom, nem könnyű ezzel együtt élni.