kitörölve Creative Commons License 2010.03.06 0 0 7439

látod milyen majom vagy, én csak a szakmával foglalkozom ha nem vetted volna észre, a többi része az újságnak az országos FIDESSZEL és Aradszkival foglalkozik. Az utolsó számban látható a tudományos munkássága / persze ezt te nem értheted, mert ehhez kell némi müveltség / továbbá róla beszélnek. Életedben nem csináltál még saját magad újságot, mert mindig megmondták a " tulajdonosaid" hogy mit kell írni és hogyan. Persze a tulajdonosoknak is csak pénzük van ,tudásuk semmi. Miután 2006-ban volt "szerencsém" nekem is írni ,és ott voltam vasárnap esténként a " szerkesztőbizottsági " - borzalmas visszagondolni- üléseken tudom, hogy mi történt...és hogy történt. Még ma is lidérces álom ....

Egyébként megsúgom neked kedves nagytudásu barátom, hogy Orbán Viktor sem ír magáról minden nap ,de róla beszélnek az újságok nagy részében. Majd mutass nekem egy olyan vezércikket ahol Orbán elnök úr együtt van Bajnaival vagy Gyurcsánnyal. Bezzeg nálad TMA mostanában mindig együtt jelenik meg a szoci miniszterekkel / Székely , Szabó, Arató , Varju, soroljam még? /államtitkárkkal, majd szóvá teszi, hogy Aradszki miért nem megy el. Hát nem érzed????

Az uborkafa tele van hozzád hasonló megélhetési sen...kel, nincs hely. Ugye nem gondolod, hogy 62 éves koromban szükségem van még bármire is az életben. Én amire szükségem volt megszereztem fiatalabb éveimben / Iskola, munka, jővedelem, életszinvonal/ s amit most csinálok az viszi a pénzt és nem hozza, de a MAGYARSÁGOMÉRT teszem és nem a megélhetésem miatt.

Én a csúcson 35-50 éves koromban voltam, mert akkor a legtermékenyebb az ember.  50 felett tanulni, karriert építeni csak akkor lehet, ha közben háboru volt. Ez nálunk hál Istennek 65 éve nem volt. 50 felett tudni kell azt mondani jöjjenek a fitalok, ez meggyöződésem, s én meg is tettem egész életemben.

Büdös Bogár nem tudom hogy ki s nem is érdekel, de látszólag nem szeretitek egymást, mert ugyanolyan mocskos a stilusod mint velem szemben. A szétbomlasztásos megjegyzésedhez most nem füznék semmit, talán csak annyit, hogy kinyilt a szeme , aközgazdásznak az orvosnak a jogásznak és a mérnöknek.

Na hálj jól

Előzmény: cayenne bors (7415)