Nem paraszt módra, hanem bunkó módón nem köszönt nekem egy segesdi nevü egyén pedig probáltam metanítani rá.. nem jártam sikerrel. INKÁBB ANYÁZOTT sok -sok tanu hallotta.... inteligens dolog volt. Noha sok embernél idősebb vagyok, de mindig előre köszönök,mert ezt így tanultam meg. Neked viszont csak visszaköszönök s erre nagyon figyelek...
Én egyébként a harmadik kampányt írányítom életemben , te ,nem tudok róla, hogy tettél-e már ilyent vagy csak otthon a fürdőszobában a tükör előtt próbálkoztál. Ez egy tudomány amit tanulni kell, és legalább annyit gyakorolni, mint azt én tettem életemben
Aradszkinak leírtad, hogy nem vagy hajlandó írni róla, ő írassa meg a saját újságírójával és majd azt te leközlöd, köszönjük erre nincs igényünk. Egyébként egyetlen egyszer sem kérted a programokat, mert arról tudnék, híszen tudod én vagyok a kampányfönök.
Nagy László pedig olyan újságot csinál amilyenre megkértük és nem ő próbálja meghatározni annak tartalmát.
Persze nagyon haragszol rám, mert tudod, hogy ezt a meccset én nyertem meg Aradszkinak, híszen ő nem játszhatott, mint érintett, nagyon inteligensen huzodott vissza az elmúlt években, de bizony sokkal jobb lett volna elismerni a teljesítményeket, akár az enyémet is, mint mocskolódni egyfolytában. Hogy én neki ártalmas volnék? nem hiszem, hiszen pontosan tudja , hogy nélkülem már rég bedaráltátok volna!H an légy vagyok a levesben akkor te szőrszál a tak...ban.
Aradszkinak meg nem az érdi FIDESZ segít, hanem minden jószándéku nekünk drukkoló magyar ember!!! Nos ez a különbség kettönk között, többek közül....