Henry Creative Commons License 2010.03.06 0 0 2
Hasonló mindig volt és lesz is, de nekem ez így, ebben a formában tetszett a legjobban. Ráadásul a kezdetek óta játszottam, tehát már ez nagyon hozzám nőtt, szal fanatikus is lettem, ráadásul a tavalyi évem kimondottan jóra sikerült. Erre most egyszerűen se szó se beszéd, csak így abbahagyják, ha ez így van azt elég nehezen tudnám elhinni, mert itt tulajdonképpen évek óta kialakult egy szűk közösség, akikkel ezt úgy gondolom nem lehet megcsinálni ! De tovább nem strófolom a dolgot, mert, ha itt egy átfogó, mindenre kiható fejlesztésről beszélünk a háttérben, akkor még az, hogy egy időre eltűnt az oldal benne van, csak egyszerűen már tényleg nem lehet sok pozitív dologra gondolni, miután most már éppen 1 éve nem válaszolnak e-mailekre ! Egyelőre még türelmes vagyok, mivel végülis van arra ígéret, hogy nem szűnik meg a játék csak ugye ez, hogy eltűnt az oldal, kihozta ezt most belőlem, hogy nyissak ennek egy topicot mondjuk itt, ami a legnagyobb sport fórum, hogy van-e olyan aki tud valamit a helyzetről illetve gyűljünk össze itt volt játékosok és adjunk hangot annak, hogy ez valóban egy nagyon jól kitalált játék volt és kell ennek működnie a jövőben is !
Egyébként a focimagushoz annyit, hogy rémálmaimba nem gondoltam volna, hogy az az oldal, tovább fog élni mint a fociguru ( magic11), ez hihetetlen, és nem is hiszem el, szóval,erről jó lenne ha meggyőződhetnék minnél hamarabb !
Tulajdonképpen most nem tudom, mi a helyzet azzal az oldallal( focimagus), de az az oldal amikor indult, akkor sok játékostól akik játszottak simlisségekről érkeztek info-k itt-ott megemlítve,( Konkrétan haveromat nem fizették ki, illetve, a pontozásban voltak erős, finoman fogalmazva csúsztatások ), hogy most ez megváltozott-e azóta nem tudom, mert alapvetően az is egy jól átgondolt, játék és a pontozásába vannak jól átgondolt részek, de éppen azért mert cinkes volt az oldal, sokan eltávolodtak róla anno a ficimagustól.
Előzmény: krulis (1)