cayenne bors Creative Commons License 2010.03.05 0 0 7375
Nem azt írtam, hogy a Jobbikhoz dörgölődzöl, hanem kissé gúnyosan azt, hogy lassan nem marad más neked, mint a Jobbik. Különbség.
Azt viszont mindenki tudja, hogy a KDNP frakcióval és Falusival egyeztetsz folyton. És nem áll távol tőled Döcsakovszky sem. Köztudottak a kempingbeli találkozásaitok.
Mivel ti állandóan azt sugalljátok, hogy a városvezetés korrupt és talicskával tolja ki a pénzt, nem tudom, nekem miért kellene visszafognom magam. Én is tudok rólatok ezt-azt, amiket majd szép lassan, a maga idejében ki fogok teríteni. Minek elkapkodni? Lesz itt még kampány, ahol indulni próbáltok, és akkorra ki fog derülni, hogy korántsem Hófehérkék leányegylete vagytok.
Béla, nem lehet dugni és szűznek maradni, ezt te is többször elmondtad.
Tegnap a KDNP frakció hülyét csinált magából, te legalább nem, ezt elismerem, mert következetes maradtál. Ők viszont - mint meg is jegyezted - rútul cserben hagytak téged. Kár volt ezért, mondtad. Igazad volt. Valaki vagy kiáll végig a véleménye mellett, vagy hallgat. De az nem megy, hogy elmondom mindennek, szidom, sőt, elmondom azt is, hogy remélem, nem szavazzák meg, azután simán megszavazom. Megijedtek, ez a helyzet. Hogy mit szól majd a felső vezetés, ha a "szövetséges" nélkül átmegy a költségvetés.
Egyszerűen nem dönthettek a végén jól. Én a helyükben hallgattam volna, mint a csuka, és a végén megnyomom az igen gombot. Akkor kénytelen lett volna az MSZP vitatkozni, no meg te.
Ezzel vége lett a kisded játszadozásnak.

Béla, én eltűrök bármilyen kritikát, csak éppen válaszolok is. No meg én nem török politikai babérokra, nem akarok képviselő lenni, sem pártelnök, de még civil sem. Jó nekem itt, ahol vagyok.

Az ígéretedről: azt mondtad, nyilatkozni akarsz a költségvetésről. Nem nyilatkoztál. A nyilatkozat amúgy is más műfaj. Ha elküldted volna a nyilatkozatodat, lehet, hogy megjelentetem.Most már késő, mert lenyilatkoztad ugyanezt a Helyi járatnak. Azzal meg én nem tudok konkurálni.
Előzmény: egy simabőrű (7374)