egy simabőrű Creative Commons License 2010.03.05 0 0 7374

Pár hete még a Jobbikhoz dörgölőztem, szerinted.  

Most a jobbik gyakorlatilag megfenyegetett.  Nézd meg a helyi honlapjukat. Meglepődsz.

Démonizálod a személyemet, nem érdekel engem hidd el sem a KDNP, sem a Jobbik , sem az MSZP.

Ha az általad szerkesztett Érdi Lap kérdezett, válaszoltam. Mostanában hanyagolsz.

Pedig bírok egy ígéreteddel.

A most megjelent Helyi Járat annak is válaszoltam. A Radír sem kérdezett még eddig.

A nagyon jó barátod- piros Hangszóró-túlságosan jól ismer ahhoz, hogy tudja eléggé önfejű és önjáró emberke vagyok. Nem kellenek külső tanácsok.

Van egy jól működő egyesületünk, készülünk lassan a helyi választásokra. Meglepődsz, de nagyon jól alakul az újabb programunk. Az érdeklődők is tömörülnek.

Én nem foglalkozom veled Sándor, ne sugalj ne keverj semmi olyanba amihez semmi közöm. ne ijesztgess , hogy majd ti hamarosan milyen nagy dolgot hoztok nyílvánosságra.

Tedd a dolgod, tájékoztass korrekt módon, mert aki folyamatosan csak önkielégül annak ...os lesz a keze. Ti most semmilyen kritikát nem vagytok képesek eltűrni.

Az előző ciklusban a Döcsakovszkyék sokkal toleránsabbak voltak. Ezek tények.

Egyébként én soha nem vádaskodom, de a véleményem mindenhol megfogalmazom. Ha a KDNP, adja tovább akkor egészségére, ha az MSZP neki is. 

Vizsgálatokat kezdeményezett az általam vezetett bizottság. Minden megy a maga útján. Ki tudja milyen eredményekkel zárulnak. Majd meglátjuk.

Minden esetre sokatmondó  volt az az "oknyomozói" véleményed még pár hónapja, hogy nincsenek itt semmilyen rendőrségi, meg egyéb ügyek. Ezeket mind a rosszindulatú és hataloméhes civilek találják ki és mind befog dőlni.

Most sem mondok mást, csak a gyanú áll fenn.

Ami körül meg itt forgolódsz gyere elő, kérdezd meg hangszórót biztosan ellát munícióval. Bátran mind a ketten mondjátok ne csak ködösítsetek.

Előzmény: cayenne bors (7364)