Pár hete még a Jobbikhoz dörgölőztem, szerinted.
Most a jobbik gyakorlatilag megfenyegetett. Nézd meg a helyi honlapjukat. Meglepődsz.
Démonizálod a személyemet, nem érdekel engem hidd el sem a KDNP, sem a Jobbik , sem az MSZP.
Ha az általad szerkesztett Érdi Lap kérdezett, válaszoltam. Mostanában hanyagolsz.
Pedig bírok egy ígéreteddel.
A most megjelent Helyi Járat annak is válaszoltam. A Radír sem kérdezett még eddig.
A nagyon jó barátod- piros Hangszóró-túlságosan jól ismer ahhoz, hogy tudja eléggé önfejű és önjáró emberke vagyok. Nem kellenek külső tanácsok.
Van egy jól működő egyesületünk, készülünk lassan a helyi választásokra. Meglepődsz, de nagyon jól alakul az újabb programunk. Az érdeklődők is tömörülnek.
Én nem foglalkozom veled Sándor, ne sugalj ne keverj semmi olyanba amihez semmi közöm. ne ijesztgess , hogy majd ti hamarosan milyen nagy dolgot hoztok nyílvánosságra.
Tedd a dolgod, tájékoztass korrekt módon, mert aki folyamatosan csak önkielégül annak ...os lesz a keze. Ti most semmilyen kritikát nem vagytok képesek eltűrni.
Az előző ciklusban a Döcsakovszkyék sokkal toleránsabbak voltak. Ezek tények.
Egyébként én soha nem vádaskodom, de a véleményem mindenhol megfogalmazom. Ha a KDNP, adja tovább akkor egészségére, ha az MSZP neki is.
Vizsgálatokat kezdeményezett az általam vezetett bizottság. Minden megy a maga útján. Ki tudja milyen eredményekkel zárulnak. Majd meglátjuk.
Minden esetre sokatmondó volt az az "oknyomozói" véleményed még pár hónapja, hogy nincsenek itt semmilyen rendőrségi, meg egyéb ügyek. Ezeket mind a rosszindulatú és hataloméhes civilek találják ki és mind befog dőlni.
Most sem mondok mást, csak a gyanú áll fenn.
Ami körül meg itt forgolódsz gyere elő, kérdezd meg hangszórót biztosan ellát munícióval. Bátran mind a ketten mondjátok ne csak ködösítsetek.