h.rom Creative Commons License 2010.03.02 0 0 453
Nem szeretnék senkit megbántani az érzéseiben, mert tudom hogy ez a Szolnok egy Nikon város. ;)
De...
Van nekem egy akt és glamourfotós barátom Szegeden, aki szokott workshopokat szervezni. Ő mesélte, hogy a D90-esekkel érkező "gyerekek" kezében majd minden alkalommal meghal egy ilyen váz. Hol a zárja szakad le az egyiknek hol valami más romlik el a másiknak. És ahogy mondja egyik sem leharcolt gép, volt aki az új masinával érkezett és onnan mehetett vele a szervizbe. Szerintem nem lehet nagyon egyedi az eseted, ez a barátom attól függetlenül beszélt le engem a Nikonról, hogy nem tudta, nincs is szándékomban ilyet venni. Csak elmesélte nekem ezeket a dolgokat, amikor még a váltás előtt álltam. Szó szerint azt mondta hogy ha Nikont akarok és van pénzem, minimum D300 esetleg D300s, de D90 soha. De nálam szóba sem került, más lelkületű vagyok.
Remélem nem baj hogy leírtam ezt ide, nem akarom az ördögöt a falra festeni. Én Pl. azért vettem a drágább D50-et a D40 helyett mert ez utóbbinál tipushiba a - ha jól emlékszem - 20.000 expo körül leszakadó zár. Holott a gyárilag megadott élettartam valahol 100.000 körül van. Van aki 20.000-ret 1-2 év alatt nem használ el, így aztán amikor beüt a baj, már túl van a gariidőn. Más ennyit elkattingat 6-8 hónap alatt... Na jó eltértem a tárgytól, remélem nem lesz több gondod az új vázzal.
Előzmény: kalorobi (446)