düdüklü tencere Creative Commons License 2010.03.01 0 0 62
Ez meg egy másik butaság, a "másik oldal". Talán ezért sem érted meg az én viselkedésemet, mert te úgy éled meg ezt az egészet, hogy a választóvonal a fidesz és a mittomén ki között van, maszop, vagy szadesz, vagy tököm tuggya, látod, én még azt se igazán tudom, hogy te engem hová akarsz betuszkolni.

Ezzel szemben nekem erős meggyőződésem, hogy a választóvonal, és egyúttal a csoportképző is úgy néz ki, hogy: a hatalom gyakorlói és a hatalomnak alávetettek.

De ez, ismétlem, csak nagyon halványan az én problémám, egyáltalán nem elsődleges, illetve csak áttételesen.
Az én valódi problémám az nem más, mint az intellektuális deficit. És ezt nekem nem a sörivóje-félékkel kéne megbeszélnem, hanem többek között veled. Csak ugye te a nagy drukker-hevület miatt most se nem látsz, se nem hallasz, még azt sem veszed észre, hogy kikkel árulsz egy gyékényen.

Osztán majd ha ratkó annák és böcsületes, tisztességes kétkezi villamoskalauzok fogják neked megmondani, hogy mit csinálj, akkor már hiába szaladsz hozzám panaszra, mert én ívesen megvonom a vállam, a te turulpörkölted, te főzted, edd is meg.
Előzmény: nemezis 2 (60)